Als ondernemer of als medewerker is het soms lastig om overzicht te behouden in de drukte, om acties uit de vele e-mails te filteren, om de juiste prioriteiten te stellen en om een goede en haalbare planning te maken. Herkenbaar?

Meer rust, ruimte en overzicht zorgt voor effectieve tijdsbesteding. Dit gaat uiteindelijk tijd opleveren! Door meer te doen in minder tijd gaat je productiviteit omhoog, ervaar je minder stress of werkdruk en werk je georganiseerd naar je doelen toe.

STRUCTIEF geeft praktische handvatten om te structureren en daardoor meer effectief en productief te worden in je werk. Door middel van individuele begeleiding op de werkplek of door training in groepen ontvang je de juiste tips en trucs om een succesvolle ondernemer of een waardevolle medewerker te zijn voor het bedrijf waarin je werkzaam bent.

Mijn aanpak is praktisch, doelgericht en no-nonsense. Na een intakegesprek, waarin we samen op zoek gaan naar wat voor jou  of jouw organisatie werkt, maak ik een plan van aanpak om in concrete stappen naar de gestelde doelen toe te werken.

Is dit voor jou herkenbaar en heb ik je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een kennismaking.

Benieuwd hoe ik je kan helpen?

Individuele begeleiding is een effectief instrument om nieuwe manieren aanleren. Ik help mijn klant gedurende een of meerdere één-op-één sessie(s). We doen dat samen op de werkplek, op school of thuis. Doordat ik inzicht krijg in de manier van werken van mijn klant, kan ik direct concrete handvatten geven om de werkwijze aan te passen en daarmee effectiever te maken. Het voordeel ten opzichte van training in een groep, is dat ik met mijn klant mee kan kijken en we het ook direct samen in de praktijk kunnen toepassen.

Training vindt plaats in een grotere groep. Tijdens een training reik ik praktische handvatten aan waarmee de deelnemers zelf aan de slag kunnen om hun tijd zo effectief mogelijk te besteden. De trainingen zijn interactief, er wordt veel geoefend. Ook is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers en het delen van tips. Training is een mooi instrument om kennis te delen en om van elkaar te leren.

Voor grote groepen bied ik de mogelijkheid aan om mijn kennis te delen via een workshop of een lezing. In een lezing breng ik een specifiek onderwerp onder de aandacht op het gebied van tijd, structuur en effectiviteit. Het onderwerp is afhankelijk van het publiek. Dat geldt ook voor een workshop. Een workshop is een leuke manier om in een groep, op ontspannen wijze, aan de slag te gaan met een onderwerp rondom tijd, structuur en effectiviteit. Mijn workshops kenmerken zich door het interactieve karakter. Leerzaam voor teams, klassen of andere groepen.

It’s not about ‘having’ time.
It’s about making time.