Ruchama is betrouwbaar en ik voelde me bij haar op mijn gemak.

Ruchama heeft mij geholpen om structuur aan te brengen in mijn zakelijke mailbox. Inmiddels werk ik ook met de takenlijst van Outlook.

Dit samen heeft geresulteerd in meer overzicht en dat ik efficiënter kan werken. Ruchama is betrouwbaar en ik voelde me bij haar op mijn gemak. Dat is voor mij belangrijk aangezien zij inzage kreeg in mijn mailbox!

  • Mariska, november 2018

Verbazingwekkend wat je in een aantal uurtjes voor elkaar kunt krijgen!

Ruchama heeft mij begeleid in het opruimen van mijn inloopkast. In eerste instantie verwachtte ik dat dit mij veel moeite zou kosten, aangezien ik van nature niet erg sterk ben in het weggooien van spullen. Maar dat viel alles mee! Wat ik vooral erg fijn vond aan de begeleiding van Ruchama was dat zij de juiste vragen wist te stellen om mij aan het denken te zetten over mijn motivatie om iets wel of niet te bewaren. Zij gaf mij inzicht in mijn eigen denkproces en durfde mij kritisch te bevragen. Dit heb ik erg gewaardeerd en het heeft geresulteerd in het weggooien van maar liefst 3 grote vuilniszakken met spullen. Daarnaast merkte ik dat Ruchama sterk is in het categoriseren en structureren van spullen. Met haar hulp heb ik mijn spullen met gemak op categorie kunnen sorteren. Het resultaat: alle spullen zitten in een doos met een mooi etiket erop dat aanduidt welke spullen erin te vinden zijn. Het hoofddoel was voor mij om echt een blij gevoel te krijgen van mijn inloopkast. En dat is gelukt! Verbazingwekkend wat je in een aantal uurtjes voor elkaar kunt krijgen. Ik ben dik tevreden!

 

  • Liesanne, maart 2018